Rotary op bezoek bij Voedselbank Opsterland

Deze week kwamen Annet Kielstra en Willem de Vreese, namens Rotary Club Drachten de Wouden op bezoek bij de Voedselbank Opsterland. Ieder jaar organiseert de Rotary Club de pramenregatta, dit jaar op dinsdag 18 juni 2024. Met historische zeilschepen wordt gestreden om de ‘Pije Bokaal’. Deze regatta – zeilwedstrijd wordt gehouden in het hart van Fryslân, Grou.

De opbrengst van de pramenregatta gaat naar een goed doel, dit jaar zelfs vier verschillende goede doelen. Waaronder Voedselbank Opsterland.
Annet Kielstra overhandigde de gift van €1.500,- aan de voorzitter van de Voedselbank Fenke Rond. Bij een bezoek aan het nieuwe pand van de Voedselbank, hoort uiteraard en korte uitleg van het nieuwe winkelconcept.
We zijn ontzettend blij met de gift en dit bedrag wordt gebruikt voor het alarmeringssysteem van ons gebouw en koel- en vriescellen. Ten behoeve van temperatuur, inbraak en brand. Geweldig dat de beveiliging van onze nieuwe pand mede mogelijk is gemaakt door Rotary Club Drachten de Wouden.

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email