Radio 538 komt met actie voor de Voedselbanken

Bijna één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens en hebben daardoor niet genoeg geld voor eten. Door de coronacrisis wordt dit probleem alleen nog maar groter. De voedselbanken van Nederland helpen deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, maar dat is niet genoeg. Daarom komt Radio 538 in actie. In december hebben wij maar één missie: zoveel mogelijk mensen helpen!

DIT IS HET PLAN!
In de week van 14 t/m 18 december gooien we de complete programmering om. Samen met de vrienden van de shows, artiesten, collega’s voor én achter de schermen en ambassadeurs van de voedselbank, gaan de 538-dj’s o.a. leuke, gekke, bizarre en grappige uitdagingen aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de voedselbank. Daarnaast gaan ze het land in, op zoek naar mooie en bijzondere verhalen.

KAN IK OOK IETS DOEN?
Jazeker! In ruil voor een donatie bepalen niet de dj’s, maar jij en andere 538-luisteraars een week lang onze playlist. Daarnaast kan iedereen met een goed idee of initiatief om de actie te versterken zich binnenkort aanmelden via 538.nl/missie!

Bekijk hier de video met de bekendmaking van de actie o.a. met voorzitter Leo Wijnbelt.

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email