Wij zoeken vrijwilligers

Voedselbank Opsterland is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het bestrijden van gevolgen van armoede door het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen en het uitdelen daarvan. 

Vrijwilligers gezocht voor:

  • Inname van goederen en magazijnbeheer. U neemt de goederen aan, die worden aangeleverd. De goederen moeten worden geregistreerd en er moeten controlemetingen (temperatuur) worden gedaan in verband met de voedselveiligheid. Daarna zorgt u  er voor dat deze worden opgeslagen in de koel-vriescel of het magazijn.
    Bevoorrading is op dinsdagmorgen en donderdagmiddag.
  • op afroep beschikbaar voor activiteiten op projectbasis, zoals bijvoorbeeld winkelacties. Enkele keren per jaar zijn er winkelacties om houdbare producten in te zamelen die nodig zijn voor de samenstelling van voedselpakketten. Vrijwilligers van de Voedselbank staan dan bij de betreffende winkels b.v. flyers uit te delen en/of etenswaren aan te nemen.
    Geef u dus op als u ons wel eens wilt helpen, zodat wij een paar keer per jaar een beroep u kunnen doen.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen, die zelfstandig en in groepsverband kunnen werken en die zich in willen zetten voor onze klanten. Er worden momenteel voor 50-60 huishoudens pakketten klaargemaakt voor klanten verspreid over de hele gemeente.

Inlichtingen:

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email